Startuje 2. kolo aukce, nevyzvednuté a nevydražené dresy jsou znovu k dostání

Šmíd, Skuhravý, Zámorský, Hanzl, Hruška nebo Hovorka. To je pouze malý vzorek jmen, jejichž dresy z projektu Legenda legendám jsou opět k dispozici. Jinými slovy jsme právě odstartovali 2. kolo extraligové aukce, které potrvá do 14. dubna. Jaký je kompletní harmonogram včetně dalších soutěží?

Všechny dražby probíhají na internetovém portálu SportovníAukce.cz – odkaz zde!

Výtěžek z dražby bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky, který pomáhá bývalým hráčům a funkcionářům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci. Projekt Legenda legendám opět spojuje tuzemské hokejové hnutí v podobě, jaká nemá v historii českého hokeje obdoby.

Vydraženou položku lze nechat zaslat kurýrem DPD nebo České pošty, nebo zaslat prostřednictvím Zásilkovny. Při zaslání kurýrem je nutné k částce položky přičíst ještě poštovné ve výši 150 Kč, při Zásilkovně 100 Kč. Platba za vydraženou položku musí být provedena převodem na účet, a to i při osobním odběru. Splatnost každé vydražené položky je 14 dní po výzvě e-mailem.

#legendapomaha

Legenda pomáhá

Nezapomeneme! ❤️💙🤍

Legenda pomáhá

Neuvěřitelných 18 let. ❤️ Vzpomínáme!

Legenda pomáhá

17 let od tragického úmrtí Ivana Hlinky. Vzpomínáme! ❤

Legenda pomáhá

71 let❗Přesně tolik by dnes oslavila legendární postava českého i světového hokeje a tvář našeho projektu - pan 𝗜𝘃𝗮𝗻 𝗛𝗹𝗶𝗻𝗸𝗮 ❤ Zavzpomínejte s námi...

Archivní foto 📸 www.nhl.com

Legenda pomáhá

👉 Stále jsou k dispozici zajímavé dresy včetně několika extraligových (HC Olomouc, HC VERVA Litvínov) 👌

#legendapomaha #legendalegendam Tipsport extraliga Chance liga