Aukce slavnostních dresů odstartovala 14. února na Valentýna! Jaký je její harmonogram?

Očekávaná dražba hraných dresů z projektu Legenda legendám odstartuje už v pátek 14. února 2020! Hlavní dění se na ledě odehrálo symbolicky v týdnu od 26. ledna, kdy by oslavil Ivan Hlinka své 70. narozeniny. Slavnostní zápasy, ve kterých všechny týmy vzdaly hold svým klubovým legendám, se týkaly 40. kola Tipsport extraligy, 16. kola Chance Ligy, 34. kola (skupiny Střed), respektive 36. kola (skupiny Sever) 2. ligy a konečně také Univerzitní ligy ledního hokeje.

Kde aukce probíhá?
Dražba hraných dresů se uskuteční tradičně na webu sportovniaukce.cz, který provozuje jeden z partnerů projektu Legenda legendám, společnost eSports.cz.

Jaká je vyvolávací cena dresů?
Počáteční cena činí 1070,-  a zahrnuje v sobě nedožité 70. narozeniny legendárního hráče a trenéra Ivana Hlinky, který je ústřední postavou celého projektu. Výtěžek z dražby bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky, který pomáhá bývalým hráčům a funkcionářům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci.

Jak mi budou dresy doručeny?
Po ukončení aukce bude všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí vydražené položky. Vydraženou položku lze buďto převzít osobně v Praze – Karlíně, nechat zaslat kurýrem DPD nebo České pošty, nebo zaslat prostřednictvím Zásilkovny. Při zaslání kurýrem je nutné k částce položky přičíst ještě poštovné ve výši 150 Kč, při Zásilkovně 100 Kč. Platba za vydraženou položku musí být provedena převodem na účet, a to i při osobním odběru. Splatnost každé vydražené položky je 14 dní po výzvě e-mailem. Dresy budou dodávány včetně certifikátu pravosti!

Jaký je harmonogram dražby? 

#legendapomaha

Legenda pomáhá

Nezapomeneme! ❤️💙🤍

Legenda pomáhá

Neuvěřitelných 18 let. ❤️ Vzpomínáme!

Legenda pomáhá

17 let od tragického úmrtí Ivana Hlinky. Vzpomínáme! ❤

Legenda pomáhá

71 let❗Přesně tolik by dnes oslavila legendární postava českého i světového hokeje a tvář našeho projektu - pan 𝗜𝘃𝗮𝗻 𝗛𝗹𝗶𝗻𝗸𝗮 ❤ Zavzpomínejte s námi...

Archivní foto 📸 www.nhl.com

Legenda pomáhá

👉 Stále jsou k dispozici zajímavé dresy včetně několika extraligových (HC Olomouc, HC VERVA Litvínov) 👌

#legendapomaha #legendalegendam Tipsport extraliga Chance liga