K projektu se připojila Chance liga, legendám vzdalo hold dalších 14 klubů!

Po 40. kole Tipsport extraligy se odehrály ve slavnostních dresech také zápasy Chance ligy. Jednalo se celkem o 7 pondělních utkání, ve kterých nakonec padlo celkem 42 branek. Nejvíc z nich viděli fanoušci na ledě Jihlavy, která porazila Prostějov 5:4. Jak dopadly zápasy na ostatních stadionech?

České Budějovice znovu vítězně, Přerov však padl až v prodloužení
Motor vedl po přesných trefách Prokeše a Doležala o dvě branky až do 47. minuty, v té však korigoval stav přerovský Navrátil a necelých šest minut před koncem základní části vyrovnával Číp. Vítěznou branku Budějovic pak vstřelil hned v první minutě prodloužení Novák. Legendy: České Budějovice (Antonín Španinger) – Přerov (Vojtěch Burian).


Zdroj: Jan Homolka

Poruba rozhodla zápas proti Litoměřicím během čtyř minut
Zatímco první třetina gól nenabídla, ve druhé periodě padly hned čtyři. Rozhodující pasáž se odehrála mezi 34. – 38. minutou, kdy skórovali hned tři Ostravané (Sikora, Káňa a Krejčí). Za Litoměřice se prosadil dvakrát Voženílek, což na body nestačilo. Legendy: Poruba (Roman Polák) – Litoměřice (Martin Škoula).


Zdroj: Radek Sitko

Valaši vynulovali Chomutov, Lapač slavil tři body
Utkání dvou týmů z vrchních pozic tabulky ovládl Vsetín, který se tímto zápasem vyhoupl za České Budějovice na druhé místo. O vítězi rozhodla druhá třetina a zejména přesilovky, ve kterých se prosadili Rehuš a Březina. Hokejisté Chomutova nenašli způsob, jak překonat obranu Valachů v čele s brankářem Bláhou. Tři body tak zůstávají ve Vsetíně. Legendy: Vsetín (Josef Ryžov) – Chomutov (Josef Volák).


Zdroj: Martin Vojtěch Víta

Duel Jihlavy s Prostějovem přinesl devět branek. Z výsledku se nakonec raduje Dukla
Byl to zápas nahoru – dolů. První třetinu ozdobily dvě branky, druhou tři a třetí dokonce čtyři. Z přestřelky se však plácá po ramenou v konečném zúčtování jen jeden tým, a tím je domácí Jihlava, která zvítězila v poměru 5:4. Legendy: Jihlava (Jiří Holík) – Prostějov (Jaroslav Palatý).


Zdroj: Markéta Křížová, Nela Dittrichová

Kadaň vítězí potřetí v řadě, Benátky přestřílela 5:1
Po více než měsíci se v Kadani dočkali pěti vstřelených branek. Odnesly to Benátky, za které se dokázal prosadit pouze Wiencek na 1:5. Za Trhače se perfektním výkonem zaskvěl Wágner, jenž čtyři branky sám obstaral a na zbývající pátou asistoval. Legendy: Kadaň (Petr Klíma) – Benátky (Bohumil Bartoň).


Zdroj: www.facebook.com/trhacikadan/

Trápení Ústí nad Labem pokračuje, efektivnější byla Třebíč
Slovan prohrál popáté v řadě a z jedenácti posledních zápasů získal pouze tři body. Naopak Třebíči se povedlo navázat na výhru proti Benátkám a ze střetu s Ústím bere i díky dvěma brankám Krenželoka – výpomoci nového hráče brněnské Komety – tři body za vítězství 4:2. Legendy: Ústí (Jaroslav Roubík) – Třebíč (Vladimír Bouzek).


Zdroj: Karel Dvořáček

Slavia si vyšlápla na Havířov
Už první třetina výrazně napověděla, kam poputují body. Pražané šli do trháku po brankách Kohúta, Baráka a Bílka a vedení si s přehledem pohlídali až do konečného hvizdu rozhodčího. Konečný výsledek 7:2 pro Slavii mluví za všechno. Legendy: Havířov (David Pastrňák) – Slavia (Petr Kadlec).


Zdroj: www.facebook.com/AZHavirov

#legendapomaha

Legenda pomáhá

Nezapomeneme! ❤️💙🤍

Legenda pomáhá

Neuvěřitelných 18 let. ❤️ Vzpomínáme!

Legenda pomáhá

17 let od tragického úmrtí Ivana Hlinky. Vzpomínáme! ❤

Legenda pomáhá

71 let❗Přesně tolik by dnes oslavila legendární postava českého i světového hokeje a tvář našeho projektu - pan 𝗜𝘃𝗮𝗻 𝗛𝗹𝗶𝗻𝗸𝗮 ❤ Zavzpomínejte s námi...

Archivní foto 📸 www.nhl.com

Legenda pomáhá

👉 Stále jsou k dispozici zajímavé dresy včetně několika extraligových (HC Olomouc, HC VERVA Litvínov) 👌

#legendapomaha #legendalegendam Tipsport extraliga Chance liga