Každý klub má své legendy, které je potřeba mladé generaci připomenout, říká k projektu Legenda legendám ředitelka společnosti BPA Jana Obermajerová

Projekt Legenda legendám se kvapem blíží, jednotlivé kluby napříč různými soutěžemi v těchto dnech odtajňují organizátorům akce konkrétní jména svých legend a my s radostí oznamujeme, že jedním z partnerů projektu bude opět společnost BPA. Ta se zabývá sportovním marketingem již 26 let a v téhle sezóně znovu zastává roli výhradního marketingového partnera extraligy ledního hokeje a Českého hokeje, který zastupuje také reprezentační tým.

Jak vzpomínáte na první ročník projektu Legenda pomáhá?
Byla to především radost z dobrého nápadu a jeho všeobecně pozitivního přijetí.

Překvapil vás velký zájem o hrané dresy, které fanoušci vydražili za necelé 2 miliony korun?
Musím se přiznat, že až takový zájem jsem nečekala. Bylo to pro mě velice příjemné překvapení.

Celý výtěžek putoval na Nadační fond Ivana Hlinky, který podporuje bývalé hokejisty a ostatní činovníky ledního hokeje v sociálně obtížné životní situaci. Sledujete fungování tohoto fondu?
Ano, sleduji. Je potřeba myslet na pomoc hokejistům, kteří hráli v politicky a ekonomicky jiné době.

Pod názvem Legenda legendám projekt pokračuje od 26. ledna i v letošní sezóně. Líbí se vám pointa projektu, ve kterém jednotlivé kluby vyzdvihnou jednu ze svých významných osobností?
Samozřejmě, ve vší úctě k panu Ivanu Hlinkovi, každý klub má své vlastní legendy, které je potřeba mladé generaci připomenout.

Co se vám vybaví, když se řekne Ivan Hlinka?
Charismatický vůdce. Takových osobností je málo, a to i mimo hokej. Často, když je ouvej, vzpomínám na jeho hlášku: hlavně se z toho…

Ivan Hlinka se podepsal pod největší úspěch českého hokeje, kterým je zlatá medaile z olympiády v Naganu. Co si vybavíte v souvislosti s tímto šampionátem?
V BPA jsme s kolegy jezdili do práce sledovat společně každý zápas. Měli jsme u TV své stálé fleky, abychom neporušili a nevyplašili štěstí.

Jste předsedkyní představenstva a generální ředitelkou společnosti BPA sport marketing a.s., která je partnerem projektu. Jaká jsou pro vás rozhodovací kritéria toho, který projekt si zaslouží podporu?
Projekt musí být smysluplný, transparentní a v souladu s našimi možnostmi.

#legendapomaha

Legenda pomáhá

Nezapomeneme! ❤️💙🤍

Legenda pomáhá

Neuvěřitelných 18 let. ❤️ Vzpomínáme!

Legenda pomáhá

17 let od tragického úmrtí Ivana Hlinky. Vzpomínáme! ❤

Legenda pomáhá

71 let❗Přesně tolik by dnes oslavila legendární postava českého i světového hokeje a tvář našeho projektu - pan 𝗜𝘃𝗮𝗻 𝗛𝗹𝗶𝗻𝗸𝗮 ❤ Zavzpomínejte s námi...

Archivní foto 📸 www.nhl.com

Legenda pomáhá

👉 Stále jsou k dispozici zajímavé dresy včetně několika extraligových (HC Olomouc, HC VERVA Litvínov) 👌

#legendapomaha #legendalegendam Tipsport extraliga Chance liga