Startuje druhé kolo aukce dresů z unikátního projektu Legenda pomáhá

Fanoušci, kterým se nepodařilo vydražit dres z unikátního projektu Legenda pomáhá, mají ještě jednu šanci, jak jej získat. Na Velikonoce odstartovalo druhé kolo aukce nevyzvednutých a nevydražených dresů z kola prvního, které poběží až do soboty 6. května. Mezi speciálními úbory, jež mohou fanoušci získat, jsou například dresy brněnského Martina Erata, sparťanského Tomáše Pöpperleho či mladoboleslavského Petra Vampoly! Dražit můžete na webu sportovniaukce.cz.

Projekt Legenda pomáhá vznikl u příležitosti výročí 50 let od chvíle, kdy legendární hráč a trenér Ivan Hlinka poprvé nastoupil do zápasu nejvyšší soutěže. Do projektu se zapojily všechny kluby Tipsport extraligy, WSM Ligy, vybrané celky 2.ligy a zástupci univerzitního hokeje.

Vyvolávací cena dresů je 867,- Kč. Částka v sobě zahrnuje čísla, která jsou pro sezónu 2016/2017 specifická – tedy 80 let nejvyšší soutěže a nedožité 67. narozeniny Ivana Hlinky (26. ledna). Výtěžek z dražby bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky, který pomáhá bývalým hráčům a funkcionářům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci.

Úspěšný dražitel obdrží vedle dresu i speciální certifikát pravosti s podpisem paní Liběny Hlinkové, předsedkyně Nadačního fondu Ivana Hlinky, a hráče, jenž dres nosil (v případě jeho dalšího nepůsobení v klubu certifikát podepíše hlavní trenér mužstva).

Harmonogram druhého kola dražby naleznete pod tímto odkazem.

Autor: Václav Trávníček

#legendapomaha

Legenda pomáhá

Nezapomeneme! ❤️💙🤍

Legenda pomáhá

Neuvěřitelných 18 let. ❤️ Vzpomínáme!

Legenda pomáhá

17 let od tragického úmrtí Ivana Hlinky. Vzpomínáme! ❤

Legenda pomáhá

71 let❗Přesně tolik by dnes oslavila legendární postava českého i světového hokeje a tvář našeho projektu - pan 𝗜𝘃𝗮𝗻 𝗛𝗹𝗶𝗻𝗸𝗮 ❤ Zavzpomínejte s námi...

Archivní foto 📸 www.nhl.com

Legenda pomáhá

👉 Stále jsou k dispozici zajímavé dresy včetně několika extraligových (HC Olomouc, HC VERVA Litvínov) 👌

#legendapomaha #legendalegendam Tipsport extraliga Chance liga