Vydražte dresy z projektu Legenda pomáhá! Aukci odstartuje WSM Liga

Speciální sady dresů z projektu Legenda pomáhá míří do aukce. Ta bude probíhat průběžně, jako první mohou zájemci na webu www.sportovniaukce.cz dražit již dnes od 17 respektive 20 hodin úbory z utkání WSM Ligy: Litoměřice – Jihlava a Slavia – Třebíč (hráno 28. ledna). Jednotná vyvolávací cena dresů je 867,- Kč.

Částka v sobě zahrnuje čísla, která jsou pro sezónu 2016/2017 specifická – tedy 80 let nejvyšší soutěže a nedožité 67. narozeniny Ivana Hlinky (26. ledna). Výtěžek z dražby bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky, který pomáhá bývalým hráčům a funkcionářům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci.

Projekt Legenda pomáhá vznikl u příležitosti výročí 50 let od chvíle, kdy ikona českého hokeje Ivan Hlinka poprvé nastoupil do zápasu nejvyšší soutěže. Do projektu se zapojily všechny kluby Tipsport extraligy, WSM Ligy, vybrané celky 2.ligy a zástupci univerzitního hokeje. Tím Legenda pomáhá spojuje tuzemské hokejové hnutí v obdobě, jaká nemá v historii tohoto sportu v České republice obdoby.

Kompletní rozpis aukcí naleznete pod tímto odkazem.

#legendapomaha

Legenda pomáhá

Nezapomeneme! ❤️💙🤍

Legenda pomáhá

Neuvěřitelných 18 let. ❤️ Vzpomínáme!

Legenda pomáhá

17 let od tragického úmrtí Ivana Hlinky. Vzpomínáme! ❤

Legenda pomáhá

71 let❗Přesně tolik by dnes oslavila legendární postava českého i světového hokeje a tvář našeho projektu - pan 𝗜𝘃𝗮𝗻 𝗛𝗹𝗶𝗻𝗸𝗮 ❤ Zavzpomínejte s námi...

Archivní foto 📸 www.nhl.com

Legenda pomáhá

👉 Stále jsou k dispozici zajímavé dresy včetně několika extraligových (HC Olomouc, HC VERVA Litvínov) 👌

#legendapomaha #legendalegendam Tipsport extraliga Chance liga